چسب بخیه 

چسب بخیه  : تجهیزات پزشکی بی گزند مرکز فروش انواع چسب بپزشکی می باشد
چسب بخیه  یکی از کاربردی ترین تکنولوژی ها در زمینه پانسمان زخم های باز ، چسب بخیه است . این محصول با قرار دادن دو لبه زخم روی یکدیگر و فیکس نگه داشتن ان ها ، کارکرد بخیه را داشته ؛ بدون این که نیازی به به بخیه باشد . در این روند ، می توان به سادگی زخم های باز را درمان نموده و از ورود عفونت و الودگی به درون ان ها جلوگیری کرد .
این محصول می تواند برای اسیب هایی به عمق کمتر از سه سانتی متر کاربرد داشته باشد . این میزان اسیب ، در حد لایه های پوستی بوده و با کمک پانسمان اصولی ، جوش خورده و درمان می شود . اما سطوح عمیق تر کماکان نیاز به بخیه با کمک نخ و سوزن جراحی دارند .
انوع مختلفی از این کالا در بازار موجود هستند که هر یک با داشتن ویژگی های خاص ، برای نوع خاصی از پانسمان کاربرد دارند . به عنوان مثال ، برخی نمونه ها به منظور محافظت از بخیه های جراحی تولید شده اند ؛ برخی به شکل حصری بوده و سطح پوششی بیشتری ایجاد می کند ؛ برخی دیگر از نوع ضد حساسیت بوده و برای پوست های حساس سازگاری دارند و غیره .

چسب بخیه چیست  

پوست مرتبا در معرض اسیب ها و خطرات متعدد قرار دارد . این بافت ظربف در تماس با عوامل تیز و برنده ، دچار خراش شده و نیاز به مراقبت هایی دارد . در این شرایط ، مراقبت اصولی و فوری کمک می کند تا علاوه بر جلوگیری از ورود الاینده ها به درون پوست ، اسیب ها درمان شده و روند طبیعی به بدن بازگردد .
در برخی شرایط ، بریدگی ها به صورتی هستند که از عمق کمی برخوردار بوده ؛ اما به طور کلی برشی ایجاد شده و لایه های پوست در معرض هوا قرار دارند . در شرایطی که عمق این برش کمتر از حدود ۳ سانتی متر باشد ، می توان به کمک محصولاتی همچون چسب بخیه ، لبه های زخم را در کنار یکدیگر قرار داد تا جوش بخورد . اما برخی دیگر از بریدگی ها نیاز به تجهیزات قوی تر همچون نخ و سوزن جراحی دارد .
بعد از اجرای بخیه مناسب ، نیاز به مراقبت های پوستی و بهداشتی وجود دارد . با توجه به قابلیت درمان پوست ، بین ۵ الی ۱۰ روز ، لبه های بریدگی پوستی جوش خورده و روند درمان تکمیل می گردد .
چسب بخیه روشی سریع ، اسان و بدون درد است که برای بریدگی های کم عمق توصیه می شود . این محصول با داشتن مزایا و معایبی  ، می تواند در شرایط گوناگون مورد استفاده قرار بگیرد . انواع مختلفی از این محصول ساخته شده اند که هر یک ساختار و کاربرد ویژه ای دارند تا بتوانند برای انوع اسیب دیدگی های پوستی کاربرد داشته باشند .
چسب بخیه 
چسب بخیه

معرفی و بررسی کاربرد انواع چسب بخیه 

این کالا به شکل استریپ های باریک و ظریفی است که برای زخم های کوچک و کم عمق ، بهترین کاربرد را دارد . مزیت اصلی ان ، سهولت مصرف و عدم محدود سازی حرکات بدن است . در نتیجه می توان در تمامی مناطق حتی روی مفاصل نیز از ان استفاده نمود . این چسب به خوبی هوا را رد و بدل کرده و مشکلاتی برای تنفس پوستی ایجاد نمی کند . اما لازم به ذکر است که علاوه بر ورود هوا ، زخم در معرض ورود الودگی نیز قرار می گیرد . به همین دلیل نیاز به مراقبت های بهداشتی بسیار شدید دارد .
از دیگر مزیت های ان ، امکان چسب زدن با الگو های متفاوت بر اساس نوع زخم است . این استریپ ها محدودیت طرح پانسمان نداشته و می تواند برای هر مقدار زخم با هر نوع شکل هندسی کاربرد داشته باشد .
این محصول دارای انواع مختلفی با نام های کیتو ترانس پد ، کیتو ترانس ، کیتو استریپ ،  کیتوشان هستند . کاربرد تمامی این نمونه ها مشابه است .
کیتوفیکس نیز نمونه ای از این محصول است که ظاهری حصیری شکل دارد .
تمامی این موارد ضد حساسیت و ضد اب هستند . با این حال توصیه می شود به منظور افزایش عملکرد ان و نیز جلوگیری از عفونت زخم ، تا زمان جوش خوردن کامل بریدگی ، از تماس ان با اب جلوگیری شود .

مزیت استفاده از چسب های بخیه

این چسب ها به اسانی می توانند مورد استفاده قرار بگیرند . بعضا ممکن است فرد حتی بدون نیاز به پزشک نیز بتواند به صورت درمان خانگی با کمک یک پانسمان اصولی ، زخم خود را با کمک این محصول درمان کند .
علاوه بر این ، کاهش درد از دیگر مزیت های ان است . در شرایطی که نیاز به بخیه با کمک نخ و سوزن جراحی باشد ، نیاز است تا ابتدا با کمک بی حسی ، منطقه را بی حس کرده و سپس ان را بخیه زد . این فرایند درد زیادی را معمولا به همراه دارد . اما با کمک این تکنولوژی ، برای بریدگی های کم عمق ، نیاز به تحمل درد از بین می رود .
در شرایطی که فشاری به بخیه وارد شود ، علاوه بر باز شدن زخم ، محل بخیه های نخی نیز به نوبه خود اسیب خواهند دید . اما در شرایط استفاده از چسب ، در صورت کشیدگی پوست ، تنها چسب کنده شده و زخم باز می شود ؛ اما احتمال اسیب بیشتر ناشی از جدا شدن نخ بخیه وجود نخواهد داشت .
در اخر ، این محصول نیاز به جداسازی خاصی ندارد . پس از گذشت حداقل ۱۰ روز الی ۳۰ روز پس از پانسمان ، زخم ها جوش خورده و می توان چسب را جدا کرد . این در حالیست که جدا سازی بخیه نخی ، نیاز به علم پزشکی دارد . همچنین در این نوع بخیه ، رد روخته شدن معمولا روی پوست باقی می ماند ؛ در حالی که این وضعیت برای نوع چسبی ایجاد نمی شود .
استفاده از چسب نسبت به بخیه نخی ، هزینه کمتری به همراه دارد . برای اجرای این کار با کمک نخ ، هزینه هایی بابت تزریقات و پانسمان ، بی حسی ، مواد مصرفی همچون سرنگ ، دارو ، نخ و سوزن دریافت می شود . با کمک پانسمان چسبی ، این هزینه ها بسیار کم خواهند بود .

در چه شرایطی این محصول کاربرد ندارد 

در برخی از شرایط و برای انواعی از اسیب دیدگی ، نمی توان از چسب استفاده کرده و طبق توصیه پزشک ، استفاده از بخیه نخی توصیه می شود .
مناطقی با پوست های بسیار حساس و ظریف ؛ مانند بازو
مناطقی که در معرض تحرک و کشیدگی زیاد هستند ؛ مانند مفاصل
مناطقی که مو  های غیر قابل حذف در ان منطقه قرار دارد ؛ مثل بریدگی های روی سر و ابرو
در شرایطی که فرد مرتبا در معرض الاینده ها قرار دارد . مانند مشاغلی مثل کارگری ، کارخانه ها و …
زخم های عمیق
زخم های وسیع که قابلیت رساندن دو لبه زخم به یکدیگر وجود ندارد
و موارد مشابه
در این شرایط با مراجعه به مراکز خدمات درمانی ، با توجه به وضعیت های ذکر شده ، نوع پانسمان مناسب توصیه می شود .

نحوه استفاده از چسب بخیه 

به منظور استفاده صحیح از این محصول ، برخی نکات حتما باید رعایت شوند . این روند درمانی را می توان در مراکز خدمات درمانی و توسط متخصصین و یا توسط خود فرد انجام داد .
اولین گام ، پاکسازی محل است . بهترین نحوه پاکسازی ، شست و شوی منطقه به کمک سرم شست و شو است. با کمک سرم و پنبه استریل ، تمام منطقه از عواملی همچون : الودگی ، خون و سایر موارد پاکسازی شود . هیچ الاینده ای نباید روی سطح پوست باقی بماند .
سپس چند لحظه صبر کنید تا منطقه خشک شود . هیچگونه خیسی و یا رطوبتی نباید در منطقه باقی بماند .  این کار را می توان به کمک پد های استریل انجام داد .
در این مرحله ، نیاز است تا از هر دو دست استفاده شود . در صورت عدم امکان این کار ، باید از شخص دوم کمک گرفت . دو لبه زخم با کمک انگشتان دست به سمت یکدیگر کشیده شده و به ارامی این دو لبه را در کنار یکدیگر قرار دهید . این کار باید ارام صورت بگیرد تا منجر به شروع خونریزی نشود و دردی برای فرد به همراه نداشته باشد . با رسیدن لبه های خارجی به یکدیگر  ، زخم اماده چسب زدن است .
روش دیگر این کار ، به این صورت است که ابتدا یک سمت چسب را یک طرف از زخم قرار داده و ان را فیکس کنید تا کاملا بچسبد . سپس ان را به سمت مخالف بکشید تا به سمت لبه دیگر زخم حرکت کند . این کار را به ارامی انجام دهید تا دو لبه کاملا در کنار یکدیگر قرار بگیرند .
هر چقدر که زخم از طول بیشتری برخوردار باشد ، باید تعداد بیشتری چسب برای ان مصرف شود . معمولا هر ۵ میلی متر الی ۱ سانتی متر بهترین فاصله بین بخیه ها هستند . این کار را تا جایی ادامه دهید که لبه های زخم به طور کامل از ابتدا تا انتها بسته شوند .

نحوه جداسازی چسب بخیه

زمان درمان از فردی تا فرد دیگر متفاوت است . برخی ، در مدت حدود ۳ الی ۵ روز شاهد ترمیم اسیب هستند ؛ در حالی که برخی دیگر ممکن است به زمانی در حدود ۱۵ الی ۳۰ روز احتیاج داشته باشند .
در این بازه زمانی ، به خصوص تا زمان مشاهده اولین نشانه های جوش خوردگی زخم ، نباید ان را در معرض اب و الاینده ها قرار داد . در این زمان ، محل بریدگی به رنگ صورتی ملایم یا سفید درامده و رشته های پیوندی بین ان ها مشاهده می شود . پس از گذشت این مدت ، می توان چسب را جدا نمود .
برای انجام این کار ، محل را با کمک محلول هایی همچون اسپری انتی سپتیک یا هیدروژن پراکسید و یا حتی اب ، شست و شو دهید تا محل کاملا مرطوب شده و بتوان با کمترین حس درد ، ان را جدا کرد .
بعد از جداسازی ، حتی با وجود بهبودی کامل نیز لازم است تا مدت مشخصی از ان مراقبت کرده و از الاینده ها دور نمود .

نکات مهم حین استفاده از این کالا 

همانطور که ذکر شد ، این محصول نسبت به رطوبت و اب ، عملکرد قوی از خود نشان می دهد ؛ با این حال به منظور افزایش عمر ان و جلوگیری از ورود الودگی به درون زخم ، بهتر است تا ۳ روز از هرگونه تماس منطقه با اب خودداری شود .
در این دوره ، با تجویز پزشک ، می توان مصرف انتی بیوتیک را تا زمان درمان کامل اغاز کرد .
برخی دیگر از محصولات درمانی نیز برای تسریع درمان در این دوره مفید هستند . محصولاتی همچون اسپری های آنتی سپتیک طباسپت و هیدروژل آنتی سپتیک به تسریع جوش خوردن و پاکسازی منطقه کمک می کنند .
در صورت بروز نشانه هایی همچون :
تورم
خاش
تغییر رنگ منطقه
بوی نامطبوع زخم
خون ریزی از بین چسب ها
حتما باید با پزشک مشورت شود . چرا که این عوامل نشان دهنده عفونت یا حساسیت در منطقه و یا دیگر مشکلات پزشکی هستند .
بعد از جداسازی ، در صورتی که رد زخم باقی مانده است  ، از کندن  و دستکاری ان خودداری شود . چرا که این لایه ها ، خود محافظی از اسیب بوده و کندن ان علاوه بر رد پررنگ تر و واضح تر اسیب ، احتمال شروع مجدد خونریزی را نیز به همراه دارد .

نحوه خرید اینترنتی  چسب بخیه از تجهیزات پزشکی بی گزند

جهت خرید اینترنتی چسب بخیه  از سایت تجهیزات پزشکی بی گزند  می توان ان ها را به صورت ورقه های تکی و یا عمده خریداری نمود . هر ورقه حاوی ۴ استریپ و یا بیشتر است . با کمک مشاورین فروش سایت بی گزند  ، می توان تعداد مورد نیاز و نحوه استفاده را کسب کرده و در صورت عدم اطلاع کافی ، به مراکز خدمات درمانی جهت پانسمان اصولی مراجعه نمود .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *